Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα
αλλά μακριά από το θόρυβο του πολιτισμού.

Περιηγηθείτε στο χώρο μας

Η Βάρη βρίσκεται στο νότιο μέρος τις Σύρου, πολύ κοντά στην Ερμούπολη και προσφέρεται για να περιηγηθείτε και να γνωρίσετε όλο το νησί ξεκινώντας από εμάς.

Το ξενοδοχείο μας λειτούργησε για πρώτη φορά το 2003 και αποτελείται από 15 δωμάτια και 5 μεγαλύτερα διαμερίσματα. Όλοι οι χώροι είναι εξοπλισμένοι με κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση, τηλέφωνο, κλιματισμό και ασύρματο internet. Απέχει μόλις 60 μέτρα από την πλαζ της Βάρης σε περίπτωση που θέλετε να επισκεφτείτε την παραλία, αλλά διαθέτουμε και ιδιόκτητο χώρο για στάθμευση αυτοκίνητου.

Η εξωτική ατμόσφαιρα, το πράσινο και οι διαμορφώσεις από πέτρα, χαλαρώνουν και ξεκουράζουν τον επισκέπτη. Έχετε τη ευκαιρία να απολαύσετε μια ξεχωριστή διαμονή με δραστηριότητες για όλη την ημέρα, καθώς υπάρχει μεγάλη πισίνα με μπαράκι δίπλα της, καφετέρια και άψογη εξυπηρέτηση.

Εξωτερικές φωτογραφίες
Μπορείτε να γνωρίσετε τους χώρους μέσα από τις εικόνες, και να ανακαλύψτε τις κρυμμένες ομορφιές του ξενοδοχείου μας.
Εσωτερικές φωτογραφίες
Επίσης υπάρχουν φωτογραφίες του εσωτερικού των δωματίων και των διαμερισμάτων που δημιουργήσαμε για μια ευχάριστη διαμονή.
Εναέριες φωτογραφίες
Τραβήξαμε εικόνες από αερόστατο για να έχετε μια διαφορετική άποψη της περιοχής του συγκροτήματος.
Παραλία Βάρης
Και η Βάρη με τη σειρά της, αποτελεί προορισμό με την πλαζ της με τα πεντακάθαρα νερά για να απολαύσετε τα μπάνια σας. Καφετέριες και εστιατόρια σας εξυπηρετούν όλες τις εποχές του χρόνου.